Segt sportlov

Under det här sportlovet har det varit väldigt dåligt med tid framför datan. Det är en av orsakerna varför jag inte bloggat särskilt mycket... Ikväll ska jag sova hemma, och förhoppningsvis, vakna hemma imorrn bitti också. Lediga slappdagar (som det varit JÄVLIGT ont om den här veckan) brukar oftast gå åt till att blogga, Så imorrn ska jag skriva massor!

Ikväll ska jag försöka hitta någon fest eller så, men det blir lugnt iallafall. Pussar

GLAD

Nu är jag glad igen :) det fixade till sig lite iallafall. Idag har jag slappat som fan på samhällstjänsten, Efter det drog jag in till stan med skinnet, kim, tove och danne. Jag köpte en skitnice LRG T-shirt på skank och en kebab på kebab-house.

image16


Nu ska jag till tove och chilla med några människor :)

skönt att vara glad igen, men jag kommer få leva ett liv utan underbara pussar hädanefter... :'( haha :P

Hej på er!

fyfan! vad ledsen jag är

jag pallar inte med alla som ska bråka med varandra, jag förstår inte ett jävla dugg hur man ORKAR vara arg på varandra hela tiden. Jag är nån slags jävla mellanhand som står mittemellan dem som bråkar, VARJE GÅNG. Och framför allt så förstår jag inte folk som drar in mig i skiten. Bara för att jag inte vet hur folk känner. Jag får nåt slags ansvar att det är jag som ska hjälpa alla hela tiden. Jag ska se igenom folk och förstå hur dem känner och fixa det. för annars förstår jag inte, och kommer aldrig göra. eller hur?

jag vill inte att alla ska bråka. för det blir inte bättre av att man snackar skit. varför ska dem jag älskar bråka överhuvudtaget?

Fyfan! vad glad jag är!

Jag kan börja med att berätta om helgen lite kort. Fredagen blev lite seg till en början. Jag åt middag med familjen hemma på söder. När jag hade ätit hängde jag med min bror ut som skulle möta angelica som fyllde år. Dem skulle gå och äta, (jag tänkte typ pizza hut eller nåt kinahak) men sen när vi närmade oss visade det sig vara bishops arms. Och min bolagetkasse hörde inte hemma i min hand på en kvarterspub en fredagkväll, det kände jag på mig. Det gick bra iallfall.
    Efter en timmes vattendrickande på biskopen drog jag och mötte skinnet, kimpa, peppe, aron och några brudar. Vi styrde mot "vackra" östermalm och den sorgliga synen av apraka fjortisar av ... kön gick från tanke till verklighet redan innanför dörren... Efter en stund av öl drickande, fyllesnack om pao med adam (som jag träffade för första gången där) och äckliga syner från ett grodperspektiv i soffan kom resten av solna och hälsade på. Nån näsa slank med i mängden. Men men, jag har sagt det förut: Solna och innerstan är som vatten och olja.

Tidig morgon på lördagen. Jag skulle jobba på myrerna första dagen. 10.00 på en bakis-lördag. Fyfan. men det gick bra. Fick med mig lite presenter till kim, skinnet och danne också :D
    På kvällen satt vi och drack öl hos danne. Efter någon timme fortsatte det med desperata försök att hitta fest på den norra sidan av stan. Till våran fördel (för en gångs skull) Vi drog hem till Matti och röjde järnet! Sent på natten kom vi hem till Danne igen, dyngraka hela bunten.

Söndagen var helt lugn med seg cafékväll som vanligt. Simon suger på Call of Duty, bara så ni vet.

På måndagen var det dags för myrerna igen... JIPPIE! Dagen blev fulländad och skittrevlig pga av Paulines närvaro under hela min eftermiddag på söder och i solna :) (hon blev avundsjuk på min piercing också, självklart var man ju tvungen att flasha lite, men det var ömsesidigt, såklart!
    Måndagskvällen var dyngrak. Jag kom i säng för sent. Jag fick nästan en halv flaska sprit av soso, och det slutade med en dyngrak acke som skulle upp och jobba morgonen efter. som jag alltid säger efter (miss)lyckade kvällar: Jag ska aldrig mer dricka sprit.

Idag
har jag jobbat och sen var jag inne på weekday och fyndade! Jag hittade 2 par skitnajsa jeans och ett par riktiga kalasbyxor för 50:- styck!
       Jag har fan typ aldrig ägt 3 par byxor som jag använder regelbundet samtidigt... men nu är det ändring!

Ikväll blir det hem till sara och chilla med hela ligan, Pao och Pillan skulle komma också. Det är alltid lika trevligt! Pillan har jag inte sett på jättelänge och Pao har jag inte sett på ett helt dygn :| En sak är säker iallfall. Jag ska inte dricka en droppe ikväll, för då kommer jag inte komma upp i morgon. Usch. Jag är törstig, men jag får verkligen inte :'(

Hej på er, hoppas ni har haft det lika trevligt som jag!


KUK FITTA

JAG SKREV MASSA `FINA SAKER OM SPECIELLT DIG PAULINE MEN DET FUCKADEW SIG

NU SKA HJAG GÖRA MUNCHIES SAFT

fullproppat sportlov - min sport blir att vika jeans.

Jag kom precis hem från cafét. Jag är så jävla trött och orkar inte berätta om den händelserika helgen, men jag kan berätta att fredagen slutade med blod och pistolhot. Lördagen blev också lite galen, och oxis den jäveln ville att jag skulle rida på axlarna men det slutade med att jag skrapade upp mitt öra i asfalten...

image15
vikingakurden soso, elin, lisen, acke och rocker-peppe i lördags...

jag ska berätta allt som hände imorrn efter min SEGA JÄVLA samhällstjänst. Jag är så jävla otaggad på att stå och sortera krukor och gosedjur... jag vill ju vakna dyngrak och börja sportlovsmorgonen med en iskall, men nejnej. Jag ska vika jeans istället. Det är ingen sport. Dricka öl därimot..........

puuuuuuussss nu ska jag soooooova ända tills jag vaknar!

bästis

jag fick precis skönaste bilden av toves lillebror.  <33

image14
Acke & Tove, hos kim förra helgen!

pussssss

Ny bloggdesign

Sitter i skolcafét på denise data. Jag kom precis från nacka simhall där vi hade simning på gympan och eftersom jag precis har piercat kunde jag inte simma. så jag satt vid sidan och klagade på alla istället.

Nu har jag fixat ny header och design. Satt och pillade i photoshopen igår kväll och resultatet blev den nya headern. Den beskriver nog mig lite mer än den första...

Ikväll ser det ut att bli nån brat-fest på östermalm, röj med boysen kanske? En kompis fyller år idag också som skulle ha fest på söder så när alla börjar tänka på refrängen taggar jag nog dit och dricker upp ölen :)

Hoppas det blir en lyckad helg!

Om några timmar kommer sportlovet också, Det blir fyra dagar av samhällstjänst på myrorna i sumpan, kom och hälsa på vettja! måndag, tisdag, onsdag och torsdag. 10.00 - 14.30! 

peeeeeeeeaaaaaaaaceeeeeeeeeeee

PUB

Jag är fett glad, jag kom hem för skolan för nån timme sen. Vi har fått nåt uppdrag från skolan att vara med i en pristävling att designa en ny kasse för vauhuset pub. Och mitt bidrag skulle tydligen vara med på nån pressrelease på deras hemsida! :D Hoppas jag vinner, rykten säger att det är 10000 (TIOTUSEN) spänn i potten...

peeace

Godmorgon!

Gomorron, nu sitter jag vid datan och väntar på att pappa ska bada klart så att jag kan hoppa in i duschen... Jag är skittrött för jag har inte kunnat sova. Först låg jag vaken 2 timmar, sen sov 2 timmar. sen vaken 1 timme, sova 3 timmar... skitjobbigt!

En grymt mysig musikvideo med Livelihood!


Nice foto

Jag kom på att jag ska lägga upp ett foto som jag snodde från paos album också!

image12
Acke, Pao, Pillan och TimmyTermit!

Godnatt

Nipple piercad!

Nu har jag min tutte piercad, fyfan vad nöjd jag är med mig själv att ha (för första gången i mitt liv typ) gått från tanke till verklighet. Jag har haft så jävla många tankar om vad jag vill göra och sagt så mycket jag har funderat på, men det har alltid kommit nåt ivägen. (oftast är det väl jag som inte anstränger mig alls) Men den här gången har det faktiskt lyckats! Det tyder på att det här var nånting som jag verkligen ville göra. Nu väntar man bara på topless säsong så man får stajla lite!

ps. och så väntar jag på bangar-pao också... haha :)

Under själva piercing proceduren så hade jag 3 tatuerade stora monster runt mig som jag aldrig sett förut. Dem satt och sa att det skulle göra jätte ont och att jag skulle svimma å grejjer. Men när det var klart efter 30 sekunder var dem inte så tuffa längre när dem inte hade hört ett ord av mig och frågade "Vafan, är det redan klart? Du skrek ju inte?" Tydligen hade en av dem skrikit som en gris när han hade piercat tutten, så jag gick därifrån med självförtroendet kvar iallfall.

Om jag ser till att tvätta nippeln ordentligt och gör allt som det står på lappen jag fick, tror ni jag kan skippa punkten "undvik från alkohol" då?

peeeeace

Tuttfoto kommer!

piercar dagen

Jag är helt slut, jag somnade klockan 12 (det är tidigt för mina nattvanor) och klev upp halv 11, ändå är jag sliten som en belgisk simhoppare. -som micke skulle sagt.

Nu sitter jag på engelska lektionen, min lärare är sjuk så våran tillfälliga vikarie är DGs rektor, en rasistisk botox tant. Och så klart så är det Martin Luther Kings tal vi ska snacka om. Ordet "Negros" förekommer i texten och, ja ni kan väl själva räkna ut hur stämningen blir när rektorn ska översätta texten inför klassen... knas.

Ikväll/eftermiddag så ska jag pierca mig iallfall! ska möta morsan klockan halv 6. Alla säger att det kommer göra fett ont, men jag är inte nervös alls. vafan, smärtan är min vän. Farsan blev lite chockad när jag berättade att jag skulle pierca mig, men han köpte mitt argument att brudarna gillar det. (hoppas dem gör det också, jag vet iallafall en som gör det, och det räcker) puss på dig paoo

kisses and bajses!

Veckans Ordspråk

"Den man bäddar åt får man ligga med."

peace

mäster bloggare

När jag satt på tunnelbanan hem från cafét hittade jag en gammal knölig sportbladet på ett säte och tänkte att jag skulle sätta mig och läsa det senaste om nån knasig skidskytterska eller något. Jag hittade Lasse Anrells krönika, där han skrev om Patrick Ekwall/Alex Schulman som hade kallat honom för wanker. Lasse tyckte tydligen att Alex "Strulman" hade humor när han skrev att han fösökte lotta ut en avsugning av sin fru på nån blogg. Är det DET som är humor, och är det SÅ man blir en nationellt känd bloggare? Om man fick ändra sig själv skulle jag vilja vara så grym på att blogga! Visst, jag har fått lite beröm om min blogg, men vafan. Jag vill också lotta ut avsugningar och vara nationellt känd. Fast om man fick ändra sig själv skulle jag vilja kunna skriva texter som Kapten Röd också.

Iochförsig, jag vill inte vara känd. Jag vill vara mig själv, men ändå blogga som alex, och nudda människors hjärtan som kaptenen kan. En dag ska jag bli som dem.

Men jag ska alltid vara mig själv.

image11


peace

Skola

Nu sitter jag på svenskan, börjar lektion om 5 minuter efter lunch. Många fina helgäventyr har man fått höra, bland annat tjejmiddagar och mordförsök, haha!

Jag vill att det ska vara onsdag, för då piercar jag nipplen! allt spikat o klart! Jag hoppas pao ska med och hålla handen :)

pöz

underbar söndag

Den här söndagen har varit asskön (fast utan morgonmys). Jag vaknade vid 11 och ringde simon efter ett tag av call of duty, frukost, dusch och vaknande. Han var slapp som vanligt, ville sova en stund till. Efter nån timme ringde han och vi bestämde att vi skulle gå och bada och basta på vasalundsbadet. Jag, Karl, Kim och Simon tog oss dit och badade, hoppade, snackade skit och bastade. Vi var alla glada för att vi hade en så otroligt skön och vårig söndag. Efter två timmars badande gick vi mot solna c och köpte ett sexpack bärs och slog oss ner i skytteholm, där vi snackade ännu mer skit och drack öl. underbart! Jag höll på att frysa arslet av mig rent bokstavligt, jag märkte när vi skulle duscha innan badet att mina badbyxor blev genomskinliga när dem blev blöta, och jag ville ju inte göra alla män på badhuset avundsjuka och alla kvinnor kåta så jag fick köra fillingar under badbrallorna. Jag fick gå utan kallingar hem, det var iochförsig jävligt skönt att få hänga lite löst för en gångs skull!

Resten av kvällen har jag suttit på cafét och snackat ännu mer skit, spelat spel och kollat på halva kingkong. Härligt! Nu håller jag på att somna framför datan så jag ska väl lägga mig och kolla på scrubs och sen sova.

Fyfan för skola imorrn...

pöz

lögnhalsen acke

Jag lovade att det skulle bli lugnt i fredags, men så blev det inte, tyvärr. Vi drog hem till kim och jag tror vi blev LITE fler än vad vi hade tänkt oss. det började ganska lugnt och finnen, aron och peppe hade många roliga historier om deras close-up båten utflykt. Jag blev så jävla avis på alla som satt och söp så jag tog till mitt gamla vanliga krökar-glas, och det levde upp till sitt namn och uppgift - jag däckade i kims säng vid halv 12.

image10
Här har vi en underbar bild. En bild på två underbara saker i livet tillsammans med mig!
Krökarglaset och Pauline!

Lördagen

Jag vaknade vid 11 på lördagmorgon bredvid tobbe, emelies lillebror. Jag hade skagenröra i munnen och på tröjjan och alla kläder på mig (det var iochförsig skönt att jag inte låg spritt språngade bredvid tobbe...) Skagenröran var dannes fel, han matade mig när jag hade slocknat med en statoil macka som han snodde av tobbe! Efter att vi hade vaknat och fixat i ordning frukost till alla la vi oss i kims farsas säng och tittade på nickelodeon, cartoon network och disney channel heeeeeela dagen. fyfan vad skönt. Vid 5 var jag tvungen att dra på en 18års fest i ursvik. Det var en gammal barndomskompis som fyllde år, men det var trevligt. Lite stelt att komma dit när man inte sett nån av dem på typ 10 år... Sen drog jag till solna av några väldigt viktiga och jobbiga anledningar. Jag älskar er båda, D & T!

Kvällen fortsatte väldigt lugnt hos kim och nu ligger jag här i sängen, nyvaken och tänker på P.

puss


äntligen helg!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, skönt med 2 timmars lektion mellan 8.30 och 10.30 på en fredag.

Farsan ringde och sa att han inte kunde hänga med på samhällstjänst mötet, men farfar ska med istället så det löste sig. Farfar har fixat ett jobb åt mig också, jag ska tydligen dela ut reklam och få jävligt bra pröjs! skitnice! dem andra bizniz flowar också...

Ikväll ska vi några stycken hem till kim och alla ska väl dricka bärs såklart, men jag ska faktiskt ta det lugnt (för en gångs skull...) jag måste spara mina pengar till piercingen. Det blir nog trevligt iallafall, sitta och snacka skit hos kim är alltid trevligt. ska bli asskönt med en lugn helg, har fan inte tagit det lugnt på typ ett år...


kjam


naivitet

Jag är fett glad, jag lovar, men jag har kommit på att jag är för naiv. jag tror alltid att allt ska lösa sig med tiden. jag har kommit på att det inte alltid gör det. jag måste ta det lugnt ett tag, inte vara för på. jag vet. men jag tror alltid att det blir bra om jag gör vad som känns bäst för stunden.

nån gång blir det bäst, verkligen så jävla bra det kan bli, det vet jag :) det är bara att jag måste låta tiden verkligen fixa det. jag ger bara inte tiden tillräckligt med tid.

jag tror inte att nån som läser det här kommer förstå vad jag menar, men det känns bra att skriva det iallafall.


jag satt precis och tittade på en romatiskt film om kärlek som visas på cafét ikväll på grund av den här hjärtansdagen. den var kärleksfull och alla är glada med lyckliga slut och hela den där grejjen, men det är typ först nu jag förstår att allt man ser på film inte är på riktigt. tyvärr.

jag vill kramas nu.

knas

alla stjärtans dag

Fan vad bra jag har gjort ifrån mig i skolan idag, till skillnad från gårdagen då jag gjorde absolut ingenting under mina 3 timmar i skolan. Eller jo, det gjorde jag iochförsig. Jag fick ett ryck och satte mig o ritade gubbar i illustrator. Det slutade med att det blev ett spontant gatukonst projekt. Nu sitter det gubbar lite här och var i skolan med pratbubblor med DG internskämt. Underbart med lite fin konst i kapitalist-skolan no:1.... och dem sitter kvar än så länge!

Idag var det ändring, jag har suttit och skissat på ett par kosshörlurar som jag ska träna på att redesigna. Det som gett mig inspiration är dels att Ras Crickets skiva gått i ett hela dagen (jag tror resten av klassen börjar tröttna) och dels att man tänker mycket på kärlek den 14:e februari, Pauline är min inspiration ganska ofta... precis som Cricket sjunger i låten "Skin" - "you're my inspiration and my shining star!"

Och nu kom jag på en till källa till min inspiration: VÅRVÄDER! hoppas bara att det slutar blåsa så förjävligt att öronen nästan ramlar av...

image8


Tillbaka till ämnet: Alla hjärtans dag.

Den här dagen är precis som vilken annan som helst. Samma skoldag, samma café kväll, samma middagstid. Jag förstår inte folk som håller på att gnälla om att det är jobbigt att man inte är kär i någon på alla hjärtans dag - det är en helt vanlig jävla torsdag, det är bara att den kallas för alla hjärtans dag. jag hatar när folk gnäller överhuvudtaget. gnäll om konst på gråa betongväggar, gnäll om mobilförbud i tunnelbanan, gnäll om invandrarpolitik. varför kan inte folk bara vara glada och gilla läget? alla hjärtans dag borde vara året om så att alla är glada och sprider kärlek varenda jävla dag. Till gatukonstnärer, till skrikiga fjårtisar som pratar högt i telefon, till invandrare. Till alla.

peace

/naiva acke

tutte

min morsa är omöjlig. hon håller på att vela fram och tillbaka om tuttpiercingen men nu verkar jag ha henne på min sida iallafall. vår halvtimmes långa diskution om titanstavar och min kropp/mina pengar osv. slutade i en argaleken som jag tror att jag gick vinnande ur.

snart kommer jag börja hota henne...

nästa vecka blir det isånnafall. jag har fixat ett perfekt sätt att fixa cash till det också, Tack OXIS! <3


ps. pao ska också pierca nipplen, NICE! :D fast man får ju inte klämma på nån månad... det suger...

bajs

mor

Jag har kommit på att jag är bäst på att övertala min morsa. Hon är den envisaste jäveln på denna jord och hon kommer alltid krypande tillbaka när jag blivit lack på henne. Det här utnyttjar jag till min fördel såklart. Igår föreslog oxis att jag skulle med och nightgibba och eftersom jag ändå börjar 12 idag så tyckte jag att det lät som en bra idé. jag ringde morsan och försökte övertala henne om att jag skulle gibba med hårda argument. dessutom behöll jag lugnet hela tiden medans hon blev mer och mer irriterad på att jag inte gav upp. Efter en kvarts diskution blev jag arg och la på i hennes öra för att inte avslöja min svaghet. Då förstog hon att jag blivit arg och när jag kom hem var hon tvungen att vara snäll mot mig, vi tittade på eastern promises (grymt bra film btw) och under filmen frågade jag, som hon har besvarat med ett strängt nej i ett halvår
- mamma, får jag pierca bröstvårtan?
- mjaaa, men du behöver inte det, det finns annat å göra för pengarna. (blablablabla)

OCH NU JAG FÅR PIERCA MIG! :D
fett nice, även om 9 av 10 jag sagt det till kallar mig gay...


kyss

Skinskin som den sol du är

Imorse hörde jag en riktigt bra låt och jag tänkte faktiskt på Pao när jag lyssnade på texten :)


puss

jag är en fattig man...

Jag har varit nära att ta livet av mig några gånger idag. Jag har fått EN snus på hela dagen och jag har blivit tvungen att röka typ 10 cigg för att stimulera nikotinbehovet. Och det är inte så att jag varit klantig och glömt köpa, utan jag har varit klantig och slösat bort alla mina pengar. på bilden ser ni hur mycket cash jag har kvar den här månaden.
image6

Jag måste verkligen lära mig att inte slösa bort mina pengar, OCH skaffa ett jobb.

pööööözzzzzz

vårkänslor

Kom precis hem från skolan och kom på att jag har grova vårkänslor på G. jag tog 71an till tjärhovsplan istället för 401an och tog en promenad längs folkungagatan och fyfan vad  nice det är att sparka omkring i dammigt grus och himlen är någorlunda blå! snart kommer våren, det är jag säker på! (feta rhymes)

hej

som sagt, lugn söndagskväll...

Sitter framför datan nu igen efter en helt lugn kväll på cafét. Har suttit hela kvällen o ritat, druckit kaffe och snackat om helgens bravader. Tydligen hade typ alla som inte var med i sollentuna haft en skrattfylld kväll hemma hos min bror, och någon hade visst åkt in i häktet också...

förresten har den här söndagen varit den skönaste söndagen på länge. Vanligtvis hatar jag söndagar, men den här var fan asskön, fast det inte har hänt ngt speciellt. ingenting jag vill skriva här iallafall... haha!

Jag förstår inte varför jag är så jävla glad nu för tiden. För nån månad sen var allt bara piss med vinter å shit. Men förra fredagen ändrades det till att alla onödiga skitsaker som man bara hatar inte gör så mycket längre. Jag misstänker att pao har något med det här att göra.

kjamiiiizszszss

födelsedagskväll med smak av näsblod

Kom precis hem från cederblads familjen till gamla goda knivsöder. Födelsedagsfesten igår var trevlig som fan fram tills att kim började vara ärlig och sa att nån snubbe sög penis på att freestyla. Det slutade i sparkar och slag, tyvärr... Men han mår bra idag iallafall :D Han hittade hem till töjnan efter någon timme där jag, pappa björn och philip satt och väntade på krigshjälten.

Jag är förvånad över paulines positiva reaktion när hon hittade mig två timmar senare... Tänk dig själv hur bra man mår när man kommer hem mitt i natten från jobbet och det ligger en dyngrak snubbe med morgonstånd och dräggel på tröjan i din säng där du tänkte krypa ner och sova?
Eller förresten, jag är inte förvånad alls - Hon är van.

Ikväll blir det JÄVLIGT lugnt iallafall... det blir nog att sitta och löka på cafét och höra helgberättelser från alla man inte träffat sen fredagen.

Puss


En bild från förra helgen, utanför lokalen.
Peter pan och Kapten krök!
image3


Pigg lördagmorgon!

Gårdagskvällen var jävligt lyckad! Jag käkade sen middag med familjen (trotsålders lillesyster, Pappas flickvän Linda och en Pappa som sjunger "alla som inte dansar är våldtäktsmän" mitt i en tugga fläsklägg...) Jag mötte upp tove och drog till elize vid 7-halv 8. Efter en stund började hela ligan drälla in och det blev öl m.m för hela slanten!
Underbart med hela gamla ligan samlad, och att PAULINE var där! (hon tillhör också det gamla gardet, fast fortfarande det något yngre, haha) synd bara att det var mitt fel att hon behövde dra tidigt...

Hur som haver, Kvällen var väldigt lyckad fram till att peppe ramlade sönder muggen så att det sprutade vatten över hela badrummet... ännu sämre var det att kim som jag skulle sova hos tog på sig ansvaret för att ringa rör-jouren och sitta och vänta (i två timmar) tills rörmokarn skulle komma och konstatera att det var en "spricka i cistern" och "trasiga ballofixer" blablabla.. En kvarts arbete för 2400:- - Jag ska bli rörmokare!

Vi kom hem vid 3 på natten och som vanligt så slösar jag upp mina sista pengar på statoilfyllekäk. Nu är det verkligen för mycket månad kvar i slutet på lönen.

Ikväll blir det iallafall födelsedags fest i sollentuna med kim, och sen sova hos den underbara cederbladsfamiljen! Måste jag ta med en present om jag varken vet vem det är som fyller år eller hur mycket den fyller?

pussssss

RSS 2.0