First blood!

Jag har bestämt mig för att börja blogga, inte riktigt min grej iochförsig... Men vi får väl se hur det går. jag vet att alla boys kommer klaga på det men, vafan.

Dagen började bra: jag vaknade helt slutkörd och såg ut som en zombie pga att jag inte kunde sova igår. Några anledningar varför, men en av dem var att farsan satt vid datan i mitt rum och skrev jobbansökningar. Det är lite svårt att sova när man har farsan frågande om "diskutera" stavas med ett eller två s osv... Jag tog mig till skolan iallafall och hade hjärtlugnräddning på gympan. skitkul... Sen var det matteprov (som gick GRYMT bra!) och tillslut 2 timmars föreläsning om aktiesparande, ännu roligare! nu är jag hemma iallafall. möttes av pappa i dörrn som sa att om man kom från norrort så dricker man tvål för att bli full om det kniper... han är rolig han!
MEN, Varför slutar man 4 på en fredag?

Ikväll blir det "chillkrök" hos elize med allihopa, sen imorrn blir det överaskningsfödelsedagsfest för någon jag inte känner... Kimpas gamla klasspolare typ. det ska bli roligt iallafall!

Mors!

OBS! jag märkte nu att jag råkade redigera ett gammalt inlägg istället för att skapa nytt... färsking på bloggandet, jag vet.

RSS 2.0