Sliten Måndag

Min protest jag skulle ha mot att inte blogga om mina dagar sket sig. Det resulterade i 2 inlägg och sen blev jag lika seg igen på att blogga.
    Nu hade jag tänkt att sätta igång lite. Men nu kör jag bara, det blir för få inlägg om jag begränsar mig till något :P

Idag har jag haft gympa på morgonen och lirat volleyboll. Det var faktiskt asroligt! Jag blev lite taggad inför turneringen vi ska ha imorrn med skolan.
    I helgen hade vi fotbollsturnering i vasastan också. Jävligt kul! Förutom att alla fina innerstans killar kukade sig om vårt hårda spel. Och jag kommer aldrig glömma Polskis mördarblickar. HAHA!

Nu sitter jag iallafall i skolan och håller på med en logga till en vårutställning som skolan ska ha. Snackade precis med våran biträdande rektor och jag fick uppdraget att fixa hela skiten med inbjudningar, biljetter o shit... jag pallar inte, men jag vågar inte banga nu när vi har bestämt möte. Och dessutom är det roligare att jobba med illustrator än att hålla på med designlektionen.
    - Sommaren börjar ta över min skolmotivation...

Peace

Engla - "Sveriges Ängel"

Varför blir det en sån jävla uppståndelse över det här med Engla egentligen? Visst, jag tycker att det är jätte hemskt att en liten flicka blir mördad av en äcklig pedofil och efterbliven lastbilschaufför, men vaihelvete? det dör folk varje dag. Men dem tänder inte hela sverige ljus för. Självklart, jag förstår att det blir en stor grej, eftersom alla tycker "Här? I Sverige? Det kunde ju ha hänt mitt egna lilla barn!" Ojojoj... 30 tolvåringar blir kidnappade för att säljas som prostituerade i kina. Och det blir bara ett utrikesuppslag i DN.
    Och den här grejen med ett öppet brev till hela sverige "Tack för erat stöd, jag vet att Engla är på ett bättre ställe nu... osv." är ju bara helt knasigt. Det där brevet säger egentligen: "Tack massmedia. Ni tjänade storpengar på min dotters död." Och grabbarna uppe på aftonbladet sitter ju bara nöjda på kontorsstolarna och reflekterar över att löpsedeln med en bild på 10-åriga Engla gör så blaskan säljer som smör i solsken.
    Och inte nog med det. Nu ska dem sända Englas begravning i TV också. Hur jävla sjuk i huvudet får man bli? Låt föräldrarna sörja ifred, och släpp den där parasit-grejen att tjäna pengar på att folk dör. Men vad ska man förvänta sig? Tyvärr är cashen det bästa som finns för dem flesta...
       Pengar, pengar, pengar, kronor i timmen minuten å sekunden

peace

Back on track!

Hejhejhallåå!

Nu tänkte jag att jag skulle sätta igång med bloggen igen. Jag
har inte skrivit något på jättelänge, men nu får det vara nog! Men hädanefter ska större delen av bloggen handla om vad jag tänker på i min förvirrade skalle, istället för vad jag gör om dagarna. (se det som en liten protest mot alla andra som bloggar om sina dagsutflykter och helgäventyr)

Jag har kommit på en sak. För ungefär en kvart sen faktiskt:
Nu under förra veckan var jag ju iväg i Västerås och lajvade för fulla muggar och blev på kuppen brutalt förkyld. Så nu går jag runt och snorar och spottar hela tiden. Och efter den här kvällen, då jag inte har snytit mig på flera timmar, var jag i extremt behov av det när jag kom hem. Plus att jag var super pissnödig efter kaffen jag drack på cafét. Iallafall, när jag kom hem rusade jag in på muggen för att utföra mina behov, och för att spara tid tänkte jag göra en combo. Det var misstaget. SNYT DIG ALDRIG NÄR DU KISSAR. Jag märkte att man spänner sig som fan när man snyter, ungefär som när man ska skriva sitt namn i snön med pisset och det börja ta slut fast man bara kommit halvvägs. Det höll på att bli en olycka runt toasitsen men jag, tro det eller ej, lyckades rädda badrumsgolvet från det blöta ödet genom att greppa midgårdsormen och avstyra den okontrollerade brandslangseffekten. Så alla barn, don't try this at home - Gör det hos någon annan!

Nu ska jag lägga mig och titta klart på andra hälften av Blood Diamond. Och försöka somna så snabbt som möjligt för att överhuvudtaget vakna imorrn bitti klockan 06.30...

puss så länge, och jag ska skärpa mig med bloggandet.


RSS 2.0